Spekulerar friskt!

Jag har under en längre tid grottat ned mig i varför det här till en början dåligt genomförda inbrott slutade i mord.

Jag har luslöst artiklar för att se om någon har försökt att hitta en förklaring. Och ja, det finns några förklarningar. Men bara en som känns relevant. 

mitt senaste inlägg så fick jag en kommentar om att missbrukare kanske tog bultsaxen för att den är bra att ha vid nästa inbrott, det är ett bevis på att vi genom media och polisen blir matade med teorier som troligtvis inte stämmer. Vi har blivit matade med att mördaren söks i missbrukarkretsar. Att det är en missbrukare som när tillfälle gavs gjorde inbrott och fick snedtädning när de blev påkomna och slog ihjäl Christina. Mycket märkligt tycker jag. Inbrottstjuvar och missbrukare har likt ett rådjur flykten som superkraft för att inte åka fast. Kommer det någon så springer man. Finns inget som säger att en simpel inbrottstjuv skulle slå ihjäl någon för att inte åka fast. 

En missbrukare som får snedtädning och slår ihjäl någon kommer med största sannolikhet att bli våldsam igen och bruka övervåld. Så med det sagt så borde en sån person åka fast. 

I mina efterforskningar så kommer det upp många namn på småtjuvar och kriminella som fanns och finns på Gotland. Det som alla har gemensamt är att dom haft klippkort hos polisen för olika småbrott och säkerligen inte hade brytt sig något större om att åka fast för ett inbrott till. 

Så vart vill jag komma med det här kan man fråga sig? Jo, jag vill att alla som har något minne från den tiden försöker minnas om personer i deras omgivning som inte var kriminell, som inte hängde med de vanliga misstänkta i missbrukarkretsar började bete sig underligt. Någon helt vanlig person som efter det den 12 december 1996 kanske fick ångest och panikatacker eller någon som helt plötsligt började dra sig undan. Jag tror att om vi kollar djupt inom oss själva så kanske vi hittar något där. 

Har du något att berätta så tveka inte att mejla mig på johan@kallafall.se 

Ha det gott
Johan Lindblad

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

  • L » Spekulerar friskt!:  ”Jag tänker- hur blev hon ihjälslagen? Var det övervåld? Eller var det mer ett m..”

  • Anonym » Spekulerar friskt!:  ”Mera nyheter om hotellmordet tack :) Du har gjort det bra hittills!”

  • Hotellmordet » Spekulerar friskt!:  ”Svar: Nej det har jag inte gjort. Men det var så tätt inpå så det borde polisen ..”

  • zEPHYR » Spekulerar friskt!:  ”Har du undersökt han som mördade den där uteliggaren (eller vad han nu var) på b..”

Senate inlägg

Etikettmoln